Ball social

Ballar és una activitat que ha acompanyat sempre a l’èsser humà en totes les cultures.

El ball de caràcter social es aquell que es practica amb l’objectiu de realitzar exercici amb la parella, desconnecatr dels problemes del dia a dia i fomentar la relació amb d’altres persones.

L’escola us ofereix la possibilitat de fer-ho en un entorn agradable i relaxat, i de gaudir del plaer de deixar-se emportar per la música.

Classes

Per aprendre a ballar ho podeu fer en grup o mitjançant classes particulars.

Durada

Els cursos tenen una durada de tres mesos, a ráo d’una sessió setmana d’una hora i mitja.
Els balls que ensenyem són les que podeu ballar en qualsevol festa o verbena: salsa, chachachá, pasdoble, tango, valsos, samba, bolero, rock&roll, foxtrot…

ELs horaris dels cursón són:

de les 19.30 a 21 hores
de les 21 a 22.30
En el preu dels cursos s’inclouen les classes del trimestre i les sessions de ball dels dissabtes per la nit.
Per les classes particulars, els horaris, número de sessions i balls són a convenir.

Pràcticclub

L’escola us ofereix la possibilitat de practicar el que hem aprés a les classes, ballar, i fer relació social, tots els dissabtes a la nit.

Ball esportiu

El ball esportiu és un esport estés i practicat en moltes zones del món, A Catalunya fa més de 25 anys que s’ensenya i practica com a esport.

En el ball esportiu buscarem, a banda dels avantatges del ball social, el fator de l’esporç,d e millora, de constància, detreball, de superació…. propis de qualsevol esport.

El ball esportiu consat de dues modalitats: els balls llatins (txà,txà-txà, samba, rumba, pasdoble i jive) i els standards (vals anglès, vals vienès, tango, show-fox i quickstep.

Cursos sense parella

Una de las particularitats del ball de saló es realitzar-lo amb parella, però sovint ens trobem amb persones que no tene la possibilitat de fer-ho d’aquesta manera.
L’ escola us ofereix la possibilitat d’aprendre les figures principals de cada ball i poder gaudir de la dansa de forma individual.
La durada dels cursos és de onze sessions, un día a la setmana durant una hora.

Cursos de tècnica

Són classes per aprofundir en la tècnica dels diversos ritmes, tant en la modalitat d’stàndards com en llatins.

Especialment pensades pel perfeccionament i millora de la qualitat del ball, principalment dirigides al ball de caràcter esportiu.

Festes socials

La escola us ofereix regularmente activitats complementàries per tal de fomentar el contacte social (sortides, celebracions durant l’any, activitats amb altres escoles)

Cursos intensius i monogràfics

Preparació per a nuvis

Activitat pensada per ajudar-vos apreparar el ball del día del vostre casament. Us ajudem a busacr el ritem i la música que més us agradin i us preparem per a que recordeu tal i com es meriex aquest dia tan assenyalat.

El Club

El club “Pas a Pas Club” és un club de ball esportiu, reconegut per la Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE) i té com a objectiu el foment i la pràctica del ball esportiu.